Ota yhteyttä, niin palataan asiaan!

VARASTOMYYMÄLÄ:
Kotisaarenkatu 3 (H-rapun viereinen tila), 00560 Helsinki

SÄHKÖPOSTI:
[email protected]

TEKSTIVIESTIT JA WHATSAPP:
0400 956 786

Pyydän yhteydenotot mieluiten viestinä tai sähköpostina!
Soittaakin toki saa, mutta jos en pysty vastaamaan, niin jätä viesti vastaajaan ja yritän palata asiaan mahdollisimman pian. Kiitokset!
Terkuin, Maria-kauppias

AUKIOLOAJAT:
Bellissimassa järjestetään avoimet varastomyyntipäivät kerran kuukaudessa. Katso seuraavat myyntipäivät täältä! Muuten Bellissima on avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja varaa sovitusaika!

Tai lähetä viesti lomakkeen kautta, niin saat vastauksen sähköpostilla!

Maria Hannus-Hautala, yrittäjä
Sparkling Shoes Ky (2998794-5)
Bellissima_korkkarit

Bellissima on ihanan erityinen kenkäkauppa, josta löytyy kauniit naisten kengät ainoastaan koossa 32-35 ja 42-46. Bellissiman pienten ja isojen kenkien valikoima koostuu tyylikkäistä laatukengistä. Pieniä ja isoja kokoja tarjoavat upeat kenkämerkkimme ovat Gabor, Remonte, Rieker, Semler, Jana, Toni Pons, Peter Kaiser, Högl, Hassia, Laura Vita ja Chantana. Kaupasta löytyvät niin korkokengät, juhlakengät, nilkkurit, ballerinat, tennarit, saappaat, kävelykengät kuin sandaalit ja muut kesäkengät.

Kaikki tuotteet ovat valmiina Bellissiman varastomyymälässä Helsingin Arabianrannassa, joten verkkokauppatilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä Postin tai Matkahuollon kautta. Kotisaarenkadun varastomyymälässä järjestetään myyntipäivät kuukausittain, muuten Bellissiman varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan.

Bellissima

Kotisaarenkatu 3
(H-rapun viereinen tila)
00560 Helsinki

0400 956 786

[email protected]

Bellissima on avoinna sopimuksen mukaan

Avoimet varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain

Ihanat kengät

Upeat kenkämerkit

Vieritä ylös