Verkkokaupan monet hurjat edut voimassa toistaiseksi

Nyt kuulkaa lähtee, eikä välitetä mistään koronoista sitten yhtään! 😀 Jos haluat tilata uudet ihanat kengät, niin minähän postitan oikein mielelläni! Vaikka fyysinen varastomyymälä on suljettu ja muutenkin on ankeaa, Bellissimassa palvelu pelaa etänä! Tässä pitkä lista eduista Bellissiman verkkokaupassa, hyödynnä toki omasi!

Toimituskulut ovat ILMAISET toistaiseksi! Siis kaikki toimitustavat. Kaikki! Sekä toimitus automaattiin tai toimipisteeseen että kotiinkuljetusvaihtoehdot. Koska varastomyymälä on nyt toistaiseksi suljettu, myymälä tulee luoksesi!

Kauppa on pullollaan tarjouksia! KAIKKI syksyn ja talven nilkkurit ja saappaat ovat alennuksessa. Samoin kaikki edellisen kesän mallit ja melkein kaikki muutkin vanhemmat mallit. Tämän kevään ja kesän uutuudet ovat normaalihintaisia.

Jokaiseen tilaukseen laitan laukkukoukun kaupan päälle mukaan! Laukkukoukun arvo on 8,90 €. Laukkukoukku on tärkeä esine, sen kun laittaa pöydälle, saa laukun kätevästi siihen roikkumaan. Eihän laukkua voi lattiallekaan laittaa!

Eikä edut tähän lopu. Kuponkikoodilla KORONA saat vielä 10% lisäalen ostoskorissa. Ja jihuu sentään, koodi koskee toki normaalihintaisia tuotteita, mutta myös jo valmiiksi alennettuja hintoja!

Bellissiman palautus- ja vaihtokäytännöt ovat muuttuneet, voit lukea niistä lisää täältä. Mutta nyt korona-aikoina tulee etu tähänkin: tuotteiden vaihdot ilman normaalisti perittäviä palautuskuluja (4,90 €)! Pelkistä palautuksista veloitetaan edelleen palautuskuluja 4,90 €. Mutta jos haluat palauttaa ja saada tilalle vaihdossa uusia tuotteita, emme peri palautuskuluja ollenkaan.

Muistinkohan kaikki… 😀 Eikö olekin aika monta hienoa juttua, toivottavasti nämä piristävät ankeiden aikojen keskellä! Olen nyt yrittänyt auttaa ja tehdä edes kenkien ostamisen helpoksi, kun jokaisella taitaa muuten olla aika paljon kaikenlaista tuumattavaa!

Niin, ja koko ajan tulee kevään uutuuksia ja lisään niitä verkkokauppaan tasaiseen tahtiin. Myös vanhoja malleja lisään esille malli kerrallaan.

Tsempataan yhdessä ja pestään käsiä! t. Maria

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muut uutiset

ballerina- ja korkkariuutuudet koossa 33-35,5

Jee, vihdoin saapui kaksi odotettua mallia suoraan Italiasta Bellissiman omalla merkillä! Bellissiman historian alusta asti suosittu luottokorkkarimalli mustalla pintanahalla on nyt täällä! Kokoja löytyy puolen numeron välein 33:sta 35,5:een. Ennakkotietona,

Lue lisää »

Koronatilanteen vaikutukset Bellissimaan

Ihmeissäni seuraan maailman menoa, kuten varmasti te kaikki muutkin. Koronatilanteen vaikutukset näkyvät myös Bellissimassa ja päätin pitää Bellissiman varastomyymälän toistaiseksi suljettuna. Verkkokauppa palvelee kuitenkin aivan normaalisti ja itse asiassa entistä

Lue lisää »

Palautetta uudesta verkkokaupasta

Ensimmäisten viikkojen aikana täällä on tapahtunut teknisesti yhtä ja toista. Välillä toimii loistavasti, välillä vaikka kaikki kuvat katoavat koko sivustolta. 😀 Otankin enemmän kuin mielelläni vastaan palautetta mikä toimii tai

Lue lisää »

Bellissiman uusi verkkokauppa julkaistu

Vihdoin se on totta, Bellissimalla on uusi verkkokauppa! Julkaisin uuden verkkokaupan tänään maanantaina 10.2. Mua jännitti ihan hirveästi julkaista tämä, olenhan sen omin pikku kätösin värkkäillyt. Ihan kaikki kengät eivät

Lue lisää »
Bellissima_korkkarit
Vieritä ylös