Lahjakortti

25,00 254,90 

Poista
Tuotetunnus: lahjakortti Kategoria:

Tässä se on, vuoden odotetuin joululahja: lahjakortti Bellissimaan!

Haluatko tehdä läheisesi onnelliseksi ja antaa kenkälahjakortin joululahjaksi? Kauniita naisten kenkiä koossa 32-35 ja 42-46 kun ei ihan joka kaupasta löydy, siksi Bellissiman lahjakortti on saajalleen takuulla mieleinen!

Tai haluaisitko itse saada jouluna lahjaksi Bellissiman lahjakortin? Vinkkaa toki asiasta omalle joulupukillesi, lähetä linkki tämän tekstin alapuolella olevien jakopainikkeiden kautta.

Sitten vain lahjakorttia ostamaan! Valitse ensin haluamasi lahjakortin arvo. Vaihtoehtoina on 25€, 50€, 100€, 150€, 200€ tai 250€. Seuraavaksi voit valita lahjakortin toimitustavan.

Sähköpostiin toimitettuna toimitus on ilmainen. Lähetämme lahjakortin pdf-tiedostona annettuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lahjakortin voi sitten välittää itse eteenpäin sähköisesti tai vaikka tulostaa. Voimme myös lähettää lahjakortin suoraan lahjan saajalle sähköpostiin, kirjoita tällöin saajan nimi ja sähköpostiosoite kassalla Lisätiedot/Tilauksen kommentit -kenttään. Lähetämme kopion viestistä myös Sinulle.

Voimme myös tulostaa lahjakortin ja lähettää sen postitse, tällöin toimituskulut ovat 4,90€. Tulostamme lahjakortin kauniille paperille ja laitamme sen kirjekuoreen, joten lahjakortti on heti valmis annettavaksi lahjan saajalle. Lähetämme postitettavat lahjakortit seurantakoodillisena kirjeenä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voimme myös lähettää lahjakortin suoraan lahjan saajalle, kirjoita tällöin kassalla saajan nimi ja osoitetiedot Lisätiedot/Tilauksen kommentit -kenttään. Kun olemme lähettäneet lahjakortin, lähetämme lähetyksen tiedot ja seurantakoodin myös Sinulle.

Lahjakortin mukana tulee koodi, jonka voi käyttää joko Bellissiman verkkokaupassa tai varastomyymälässä. Verkkokaupassa annettu koodi syötetään ostoskorissa/kassalla. Huomioithan, että verkkokaupassa lahjakortilla maksettaessa on käytettävä koko summa kerralla. Varastomyymälässä varastomyyntipäivillä tai erikseen sovittuna aikana, lahjakortin voi lunastaa kertomalla lahjakortin koodi kassalla.

Pssst! Lähetä tästä lahjavinkki omalle joulupukillesi!
Lahjakortin arvo

25€, 50€, 100€, 150€, 200€, 250€

Bellissima on ihanan erityinen kenkäkauppa, josta löytyy kauniit naisten kengät ainoastaan koossa 32-35 ja 42-46. Bellissiman pienten ja isojen kenkien valikoima koostuu tyylikkäistä laatukengistä. Pieniä ja isoja kokoja tarjoavat upeat kenkämerkkimme ovat Gabor, Remonte, Rieker, Semler, Jana, Toni Pons, Peter Kaiser, Högl, Hassia, Laura Vita ja Chantana. Kaupasta löytyvät niin korkokengät, juhlakengät, nilkkurit, ballerinat, tennarit, saappaat, kävelykengät kuin sandaalit ja muut kesäkengät.

Kaikki tuotteet ovat valmiina Bellissiman varastomyymälässä Helsingin Arabianrannassa, joten verkkokauppatilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä Postin tai Matkahuollon kautta. Kotisaarenkadun varastomyymälässä järjestetään myyntipäivät kuukausittain, muuten Bellissiman varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan.

Bellissima

Kotisaarenkatu 3
(H-rapun viereinen tila)
00560 Helsinki

0400 956 786

[email protected]

Bellissima on avoinna sopimuksen mukaan

Avoimet varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain

Ihanat kengät

Upeat kenkämerkit

Vieritä ylös