REMONTE Kävelykengät tennaripohjalla - musta

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus: R3100-02 Kategoriat: , , , Avainsana:

Tennarimaiset kävelykengät Gaborilta! Nämä ovatkin kivat, koska menevät nauhattomista tennareista, mutta yhtä lailla rennommista kävelykengistä. Sisäpohjallinen on pehmeä, lisäksi molemmilla sivuilla on venykkeet pukemista helpottamaan. Musta päällinahka hohtaa hieman, valkoinen pohja loistaa hienosti mustaa vasten. Kengän takana kannassa on yksityiskohtana hieman tummaan ruskeaan vivahtava kiiltonahkakaistale. Tyylikkyyttä asuun kuin asuun!

Kauppiaan keskileveään jalkaan ovat napakat, joten sillä perusteella lestiksi F (kapeahko).

Tosin kauppias ei mahtanut itselleen mitään ja vain halusi tämän mustan sisarusmallin . Kapeat olivat aluksi joo, mutta sitkeästi venyttämällä kengät muokkaantuivat ajan mittaan sopiviksi.

Lesti

F (kapeahko)

Pintamateriaali

Nahka

Vuorimateriaali

Tekstiili, nahkapohjallinen

Irrotettava pohjallinen

Kyllä

Tex

Ei

Koron korkeus (cm)

3,5

Koron malli

Tasapaksu pohja

Pohjan paksuus päkiän alla (cm)

Merkki

Remonte

Kenkätyyppi

Kaikki kengät, Kävelykengät, Tennarit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “REMONTE Kävelykengät tennaripohjalla – musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Bellissima on ihanan erityinen kenkäkauppa, josta löytyy kauniit naisten kengät ainoastaan koossa 32-35 ja 42-46. Bellissiman pienten ja isojen kenkien valikoima koostuu tyylikkäistä laatukengistä. Pieniä ja isoja kokoja tarjoavat upeat kenkämerkkimme ovat Gabor, Remonte, Rieker, Semler, Jana, Toni Pons, Peter Kaiser, Högl, Hassia, Laura Vita ja Chantana. Kaupasta löytyvät niin korkokengät, juhlakengät, nilkkurit, ballerinat, tennarit, saappaat, kävelykengät kuin sandaalit ja muut kesäkengät.

Kaikki tuotteet ovat valmiina Bellissiman varastomyymälässä Helsingin Arabianrannassa, joten verkkokauppatilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä Postin tai Matkahuollon kautta. Kotisaarenkadun varastomyymälässä järjestetään myyntipäivät kuukausittain, muuten Bellissiman varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan.

Bellissima

Kotisaarenkatu 3
(H-rapun viereinen tila)
00560 Helsinki

0400 956 786

[email protected]

Bellissima on avoinna sopimuksen mukaan

Avoimet varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain

Ihanat kengät

Upeat kenkämerkit

Vieritä ylös