Bellissima_korkkarit

Tervetuloa Bellissimaan, kiva kun tulit!

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo käyttäjätili Bellissiman verkkokaupassa?
Voit kirjautua sisään aiemmin luomillasi tunnuksilla lomakkeen kautta.
Tai voit myös kirjautua suoraan sisään Google- tai Facebook-tililläsi alla olevista painikkeista ilman erillistä rekisteröitymistä.

Rekisteröidy

Oletko Bellissiman uusi asiakas?
Voit kirjautua suoraan sisään Google- tai Facebook-tililläsi viereisistä painikkeista ilman erillistä rekisteröitymistä.
Tai voit luoda itsellesi uuden käyttäjätilin alla olevan lomakkeen kautta.

Bellissima on ihanan erityinen kenkäkauppa, josta löytyy kauniit naisten kengät ainoastaan koossa 32-35 ja 42-46. Bellissiman pienten ja isojen kenkien valikoima koostuu tyylikkäistä laatukengistä. Pieniä ja isoja kokoja tarjoavat upeat kenkämerkkimme ovat Gabor, Remonte, Rieker, Semler, Jana, Toni Pons, Peter Kaiser, Högl, Hassia, Laura Vita ja Chantana. Kaupasta löytyvät niin korkokengät, juhlakengät, nilkkurit, ballerinat, tennarit, saappaat, kävelykengät kuin sandaalit ja muut kesäkengät.

Kaikki tuotteet ovat valmiina Bellissiman varastomyymälässä Helsingin Arabianrannassa, joten verkkokauppatilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä Postin tai Matkahuollon kautta. Kotisaarenkadun varastomyymälässä järjestetään myyntipäivät kuukausittain, muuten Bellissiman varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan.

Bellissima

Kotisaarenkatu 3
(H-rapun viereinen tila)
00560 Helsinki

0400 956 786

[email protected]

Bellissima on avoinna sopimuksen mukaan

Avoimet varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain

Ihanat kengät

Upeat kenkämerkit

Vieritä ylös