Koronatilanteen vaikutukset Bellissimaan

Ihmeissäni seuraan maailman menoa, kuten varmasti te kaikki muutkin. Koronatilanteen vaikutukset näkyvät myös Bellissimassa ja päätin pitää Bellissiman varastomyymälän toistaiseksi suljettuna.

Verkkokauppa palvelee kuitenkin aivan normaalisti ja itse asiassa entistä paremmin. Ilmaiset toimitukset, palautus- ja vaihtokäytäntöjen muutokset ja paljon muuta. Lue lisää täältä!

Huhtikuun myyntipäivät on peruttu, eikä sovitusaikoja voi toistaiseksi varata. Tiedotan myöhemmin, päästäänkö tapaamaan toukokuussa myyntipäivillä ja voiko silloin ruveta varaamaan sovitusaikoja.

Autan tietenkin etänä niin hyvin kuin mahdollista! Minut saa kiinni eri kanavissa:
kotisivujen yhteydenottolomakkeella,
Whatsappilla (0400 956 786),
tekstiviestillä (0400 956 786),
sähköpostilla ([email protected]),
Facebook Messengerissä,
puhelimitse (0400 956 786),
savumerkeillä… 🙂

Vastaan viesteihin heti kun pystyn!

Myös meillä lapset ovat nyt kotona, kuten varmaan monessa muussakin perheessä. Pikkuassarit osallistuvat siis nyt välillä Bellissiman toimintaan myös etänä, älkää ihmetelkö mahdollisia lasten ääniä puheluiden taustalla tai viestien viivästymistä. 🙂 Palaan kuitenkin asiaan viimeistään seuraavana työpäivänä!

Ja hei, ei korona estä uusien ihanuusmallien saapumista! 😀 Nytkin juuri uudelta hienolta merkiltä Laura Vitalta tuli muutamia uusia malleja. Kuvaan ne mahdollisimman pian ja laitan esille verkkokauppaan. Pysykää kuulolla!

Kaikkea hyvää teille jokaiselle näinä vaikeina aikoina! Tsempataan ja välitetään toisistamme, yhdessä tämä kriisi selätetään!

Terveisin, Maria Bellissimasta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muut uutiset

ballerina- ja korkkariuutuudet koossa 33-35,5

Jee, vihdoin saapui kaksi odotettua mallia suoraan Italiasta Bellissiman omalla merkillä! Bellissiman historian alusta asti suosittu luottokorkkarimalli mustalla pintanahalla on nyt täällä! Kokoja löytyy puolen numeron välein 33:sta 35,5:een. Ennakkotietona,

Lue lisää »

Koronatilanteen vaikutukset Bellissimaan

Ihmeissäni seuraan maailman menoa, kuten varmasti te kaikki muutkin. Koronatilanteen vaikutukset näkyvät myös Bellissimassa ja päätin pitää Bellissiman varastomyymälän toistaiseksi suljettuna. Verkkokauppa palvelee kuitenkin aivan normaalisti ja itse asiassa entistä

Lue lisää »

Palautetta uudesta verkkokaupasta

Ensimmäisten viikkojen aikana täällä on tapahtunut teknisesti yhtä ja toista. Välillä toimii loistavasti, välillä vaikka kaikki kuvat katoavat koko sivustolta. 😀 Otankin enemmän kuin mielelläni vastaan palautetta mikä toimii tai

Lue lisää »

Bellissiman uusi verkkokauppa julkaistu

Vihdoin se on totta, Bellissimalla on uusi verkkokauppa! Julkaisin uuden verkkokaupan tänään maanantaina 10.2. Mua jännitti ihan hirveästi julkaista tämä, olenhan sen omin pikku kätösin värkkäillyt. Ihan kaikki kengät eivät

Lue lisää »
Bellissima_korkkarit
Vieritä ylös