Varastomyyntipäivät

Seuraava päivämäärä ilmoitetaan pian...

...koittakaa kestää vielä hetki! 🙂 Kaksi ruuhkavuosimutsia järjestelee nyt kalentereitaan ja pähkäilee mahdollisimman hyvät päivät seuraaville varastomyyntipäiville. Elo-syyskuussa kuitenkin. Pysykää kuulolla, ilmoitellaan heti kun tiedetään!

Tällä välin voit tilata uudet ihanuuskengät täältä nettikaupasta, varata sovitusajan tai tilata uutiskirjeen sähköpostiisi, niin saat automaattisesti ajoissa tiedon seuraavista varastomyyntipäivistä. Palataan asiaan! 🙂 t. Maria ja Sanna

Bellissiman varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain, jolloin varastomyymälä on auki maanantaista sunnuntaihin. Varastomyyntipäivien ajankohdista ilmoitetaan erikseen täällä nettisivuilla, Facebookissa, uutiskirjeen tilaajille sekä myyntipäiviä edeltävällä viikolla mainoksella Helsingin Sanomien HS Helsinki -liitteessä. Muina päivinä varastomyymälä on auki sopimuksen mukaan, voit varata ajan täältä. Tervetuloa käymään Bellissimaan! T. Maria, kauppias

Bellissima_korkkarit

Bellissima on ihanan erityinen kenkäkauppa, josta löytyy kauniit naisten kengät ainoastaan koossa 32-35 ja 42-46. Bellissiman pienten ja isojen kenkien valikoima koostuu tyylikkäistä laatukengistä. Pieniä ja isoja kokoja tarjoavat upeat kenkämerkkimme ovat Gabor, Remonte, Rieker, Semler, Jana, Toni Pons, Peter Kaiser, Högl, Hassia, Laura Vita ja Chantana. Kaupasta löytyvät niin korkokengät, juhlakengät, nilkkurit, ballerinat, tennarit, saappaat, kävelykengät kuin sandaalit ja muut kesäkengät.

Kaikki tuotteet ovat valmiina Bellissiman varastomyymälässä Helsingin Arabianrannassa, joten verkkokauppatilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä Postin tai Matkahuollon kautta. Kotisaarenkadun varastomyymälässä järjestetään myyntipäivät kuukausittain, muuten Bellissiman varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan.

Bellissima

Kotisaarenkatu 3
(H-rapun viereinen tila)
00560 Helsinki

0400 956 786

[email protected]

Bellissima on avoinna sopimuksen mukaan

Avoimet varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain

Ihanat kengät

Upeat kenkämerkit

Vieritä ylös