Varastomyyntipäivät

Huhtikuun varastomyyntipäivät peruttu

Koronatilanteen vuoksi huhtikuun varastomyyntipäivät on peruttu. Myöskään sovitusajat eivät ole nyt mahdollisia, varastomyymälä on kiinni toistaiseksi. Katsotaan missä mallissa maailma on toukokuussa, voidaanko nähdä silloin myyntipäivien merkeissä ja ruveta taas sopimaan sovitusaikoja. Tiedotan näistä sitten erikseen.

Sen sijaan verkkokauppa toimii normaalisti ja entistä paremmin! Toimitukset ovat ilmaiset toistaiseksi, paljon alennuksia ja vaikka mitä muuta.

Paljon tsemppiä ja voimia kaikille! Nämä ihan ihmeelliset ja hurjat ajat koettelevat nyt meitä kaikkia jollain tavalla. Mutta yhdessä tästä noustaan vielä, eikö vain! t. Maria, Bellissiman kauppias

HUOM. NYT POIKKEUSAIKANA KORONAEPIDEMIAN VUOKSI VAIN BELLISSIMAN VERKKOKAUPPA PALVELEE, MUTTA VARASTOMYYMÄLÄ ON TOISTAISEKSI SULJETTU, EIKÄ VARASTOMYYNTIPÄIVIÄ JÄRJESTETÄ.
TÄSSÄ TIETOA BELLISSIMAN VARASTOMYYNTIPÄIVISTÄ NORMAALITILANTEESSA:
Bellissiman varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain, jolloin varastomyymälä on auki maanantaista sunnuntaihin. Varastomyyntipäivien ajankohdista ilmoitetaan erikseen täällä nettisivuilla, Facebookissa, uutiskirjeen tilaajille sekä myyntipäiviä edeltävällä viikolla mainoksella Helsingin Sanomien HS Helsinki -liitteessä. Muina päivinä varastomyymälä on auki sopimuksen mukaan. Tervetuloa käymään Bellissimaan! T. Maria, kauppias
Bellissima_korkkarit
Vieritä ylös