Varastomyyntipäivät

varastomyyntipäivät peruttu toistaiseksi

Koronatilanteen vuoksi Bellissiman yleiset varastomyyntipäivät on peruttu toistaiseksi, mutta verkkokauppa toimii normaalisti ja tilaukset lähetetään nopeasti viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Voit nyt varata sovitusajan myymälään netissä, sähköpostilla tai puhelimitse.

Kaikkea hyvää! Toivottaa Maria, Bellissiman kauppias

HUOM. NYT POIKKEUSAIKANA KORONAEPIDEMIAN VUOKSI BELLISSIMAN VERKKOKAUPPA PALVELEE NORMAALISTI, MUTTA VARASTOMYYMÄLÄ ON TOISTAISEKSI AVOINNA VAIN SOPIMUKSEN MUKAAN. VARASTOMYYNTIPÄIVIÄ EI JÄRJESTETÄ.
TÄSSÄ TIETOA BELLISSIMAN VARASTOMYYNTIPÄIVISTÄ NORMAALITILANTEESSA:

Bellissiman varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain, jolloin varastomyymälä on auki maanantaista sunnuntaihin. Varastomyyntipäivien ajankohdista ilmoitetaan erikseen täällä nettisivuilla, Facebookissa, uutiskirjeen tilaajille sekä myyntipäiviä edeltävällä viikolla mainoksella Helsingin Sanomien HS Helsinki -liitteessä. Muina päivinä varastomyymälä on auki sopimuksen mukaan. Tervetuloa käymään Bellissimaan! T. Maria, kauppias

Bellissima_korkkarit

Bellissima on ihanan erityinen kenkäkauppa, josta löytyy kauniit naisten kengät ainoastaan koossa 32-35 ja 42-46. Bellissiman pienten ja isojen kenkien valikoima koostuu tyylikkäistä laatukengistä. Pieniä ja isoja kokoja tarjoavat upeat kenkämerkkimme ovat Gabor, Remonte, Rieker, Semler, Jana, Toni Pons, Peter Kaiser, Högl, Hassia, Laura Vita ja Chantana. Kaupasta löytyvät niin korkokengät, juhlakengät, nilkkurit, ballerinat, tennarit, saappaat, kävelykengät kuin sandaalit ja muut kesäkengät.

Kaikki tuotteet ovat valmiina Bellissiman varastomyymälässä Helsingin Arabianrannassa, joten verkkokauppatilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä Postin tai Matkahuollon kautta. Kotisaarenkadun varastomyymälässä järjestetään myyntipäivät kuukausittain, muuten Bellissiman varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan.

Bellissima

Kotisaarenkatu 3
(H-rapun viereinen tila)
00560 Helsinki

0400 956 786

[email protected]

Bellissima on avoinna sopimuksen mukaan

Avoimet varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain

Ihanat kengät

Upeat kenkämerkit

Vieritä ylös