Tervetuloa Bellissiman nettiajanvaraukseen!

Huomio huomio, Maria on lomalla 3.-12.7., tälle ajalle ei voi varata sovitusaikoja. Verkkokauppatilaukset toimitetaan kuitenkin normaalisti myös loman aikana! Mukavaa heinäkuuta!

Voit varata itsellesi sovitusajan Bellissiman varastomyymälään allaolevasta kalenterista. Voit toki sopia sovitusajasta myös sähköpostilla ([email protected]) tai puhelimitse/viestillä/Whatsapp (0400956786).

Jos Sinulle tulee este, peruutathan sovitusajan viimeistään 2 tuntia ennen sovittua aikaa, kiitokset.

Kivaa, näkemisiin varastomyymälässä! T. Maria Bellissimasta

Valitse ajanvarauskalenterista ensin Kenkien sovitusaika -palvelu kohdasta 1. Seuraavaksi pääset etsimään itsellesi sopivan ajan kalenterista. Klikkaa haluamaasi kellonaikaa, niin pääset syöttämään varaustietosi. Ajat ovat automaattisesti puolen tunnin mittaisia, mutta halutessasi voit myös pidentää aikaa.

Halutessasi voit varauksen kohdassa “Viesti työntekijälle” kertoa minulle etukäteen tiedoksi kenkämallit, joista olisit kiinnostunut. Voin ne varata Sinulle sovitusaikaan asti. Tai voit myös halutessasi ilmoittaa kengänkokosi ja kenkätarpeesi, niin voin miettiä vaihtoehtoja valmiiksi.

Täytä nimesi ja yhteystietosi, hyväksy ehdot ja vahvista varauksesi klikkaamalla Tee varaus -painiketta. Saat nyt varausvahvistukseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Noin, näemme sitten varastomyymälässä valitsemanasi ajankohtana!

Bellissima_korkkarit

Bellissima on ihanan erityinen kenkäkauppa, josta löytyy kauniit naisten kengät ainoastaan koossa 32-35 ja 42-46. Bellissiman pienten ja isojen kenkien valikoima koostuu tyylikkäistä laatukengistä. Pieniä ja isoja kokoja tarjoavat upeat kenkämerkkimme ovat Gabor, Remonte, Rieker, Semler, Jana, Toni Pons, Peter Kaiser, Högl, Hassia, Laura Vita ja Chantana. Kaupasta löytyvät niin korkokengät, juhlakengät, nilkkurit, ballerinat, tennarit, saappaat, kävelykengät kuin sandaalit ja muut kesäkengät.

Kaikki tuotteet ovat valmiina Bellissiman varastomyymälässä Helsingin Arabianrannassa, joten verkkokauppatilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä Postin tai Matkahuollon kautta. Kotisaarenkadun varastomyymälässä järjestetään myyntipäivät kuukausittain, muuten Bellissiman varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan.

Bellissima

Kotisaarenkatu 3
(H-rapun viereinen tila)
00560 Helsinki

0400 956 786

[email protected]

Bellissima on avoinna sopimuksen mukaan

Avoimet varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain

Ihanat kengät

Upeat kenkämerkit

Vieritä ylös