Tilaa uutiskirje

Tilaa Bellissiman uutiskirje ja pysy ajan tasalla kenkäkuulumisista! Bellissiman uutiskirje ei tuki sähköpostiasi, vaan viestejä lähetetään maltillisesti 1-2 kertaa kuukaudessa. Uutiskirje sisältää tietoa uutuuksista, tulevista varastomyyntipäivistä tai kampanjoista. Täyttä asiaa aina siis! Ollaan yhteyksissä! T. Maria, kauppias

* Pakollinen kenttä

Voit peruuttaa uutiskirjetilauksen milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

Täältä löydät edellisiä uutiskirjeitä luettavaksesi!

Bellissima_korkkarit
Bellissima_korkkarit

Bellissima on ihanan erityinen kenkäkauppa, josta löytyy kauniit naisten kengät ainoastaan koossa 32-35 ja 42-46. Bellissiman pienten ja isojen kenkien valikoima koostuu tyylikkäistä laatukengistä. Pieniä ja isoja kokoja tarjoavat upeat kenkämerkkimme ovat Gabor, Remonte, Rieker, Semler, Jana, Toni Pons, Peter Kaiser, Högl, Hassia, Laura Vita ja Chantana. Kaupasta löytyvät niin korkokengät, juhlakengät, nilkkurit, ballerinat, tennarit, saappaat, kävelykengät kuin sandaalit ja muut kesäkengät.

Kaikki tuotteet ovat valmiina Bellissiman varastomyymälässä Helsingin Arabianrannassa, joten verkkokauppatilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä Postin tai Matkahuollon kautta. Kotisaarenkadun varastomyymälässä järjestetään myyntipäivät kuukausittain, muuten Bellissiman varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan.

Bellissima

Kotisaarenkatu 3
(H-rapun viereinen tila)
00560 Helsinki

0400 956 786

[email protected]

Bellissima on avoinna sopimuksen mukaan

Avoimet varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain

Ihanat kengät

Upeat kenkämerkit

Vieritä ylös