Kenkämerkit

Gabor

Gabor valmistaa laadukkaita ja muodikkaita naisten kenkiä. Perheyritys perustettiin Saksassa jo 1919 ja on edelleen saman perheen omistuksessa. Gaborin kengät valmistetaan Portugalissa, Slovakiassa ja Vietnamissa. Gabor on tunnettu kenkien hyvästä istuvuudesta. Merkillä on useita mallistoja erilaisilla istuvuudella, kuten Comfort, Best Fitting ja Soft & Smart.
Gabor – 100 vuotta rakkaudesta kenkiin!

Remonte

Remonte on saksalaisen Rieker-kenkämerkin sisarbrändi. Myös Rieker/Remonte on perheomistuksessa ja on perustettu jo 1874. Merkin kengät valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa Marokossa, Slovakiassa, Romaniassa, Tunisiassa ja Vietnamissa. Remonten tyylikkäät kengät ovat kevyitä, joustavia ja niissä on hyvät tärähdyksiä vaimentavat ominaisuudet.
"Riekerin kenkien ominaisuuksia mitataan koko päivän jatkuvalla hyvänolon tunteella."
Bellissima_korkkarit

Bellissima on ihanan erityinen kenkäkauppa, josta löytyy kauniit naisten kengät ainoastaan koossa 32-35 ja 42-46. Bellissiman pienten ja isojen kenkien valikoima koostuu tyylikkäistä laatukengistä. Pieniä ja isoja kokoja tarjoavat upeat kenkämerkkimme ovat Gabor, Remonte, Rieker, Semler, Jana, Toni Pons, Peter Kaiser, Högl, Hassia, Laura Vita ja Chantana. Kaupasta löytyvät niin korkokengät, juhlakengät, nilkkurit, ballerinat, tennarit, saappaat, kävelykengät kuin sandaalit ja muut kesäkengät.

Kaikki tuotteet ovat valmiina Bellissiman varastomyymälässä Helsingin Arabianrannassa, joten verkkokauppatilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä Postin tai Matkahuollon kautta. Kotisaarenkadun varastomyymälässä järjestetään myyntipäivät kuukausittain, muuten Bellissiman varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan.

Bellissima

Kotisaarenkatu 3
(H-rapun viereinen tila)
00560 Helsinki

0400 956 786

[email protected]

Bellissima on avoinna sopimuksen mukaan

Avoimet varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain

Ihanat kengät

Upeat kenkämerkit

Vieritä ylös