Tervetuloa palvelevaan Bellissimaan!

Moikka! Olen Bellissiman kauppias Maria Hannus-Hautala ja kengänkokoni on 42,5. Tiedän siis tunteen, kun sopivia kenkiä ei löydy vielä kierroksen seitsemännestäkään kenkäkaupasta. Siksi haluankin auttaa kaikkia löytämään itselleen sopivat ja kauniit kengät!

Tarinani on myös varsin yleinen. Koko aikuisikäni kengänkokoni oli 40 ja löysin helposti kenkiä. Ensimmäisen lapsen jälkeen jalkani kasvoi ja silloin kokoni oli noin 41,7 eli 41-koko ei mennyt ja 42 oli aina vähän liian reilu. Toisen lapsen jälkeen ollaankin sitten aika tarkkaan tuossa 42,5-koossa. Onneksi sitä löytyy! Kengästä, merkistä ja mallista toki riippuen joskus myös otan koon 43.

Rakastan kenkiä ja eteläpohojalaasessa (kotoosin Koskenkorvalta) yrittäjäsuvussa kasvaneena yrittäminen on elämäntapani. Joten kun toukokuussa 2019 sain mahdollisuuden aloittaa Bellissiman kauppiaana, palaset loksahtivat paikoilleen. Innostun helposti ja suhtaudun intohimoisesti asioihin, joista pidän, eli koittakaa kestää I love my job -hehkutuksia pitkin Bellissiman somekanavia!

Elän parhaillaan niitä kuuluisia ruuhkavuosia, joten toteutan työunelmaani yhdessä perheunelman kanssa. Ymmärtänette siis, että yhden naisen asiakaspalvelussa voi silloin tällöin esiintyä pientä viivettä. Pyrin tietenkin vastaamaan yhteydenottoihin niin pian kuin mahdollista. Pikkuassarit ovat myös välillä täällä kaupalla äidin apuna opettelemassa kuorman purkamista ja asiakaspalvelua alahyllyltä käsin.

Jos täältä asiakaspalvelu-osiosta ei löydy tarvitsemaasi tietoa, ota toki yhteyttä ja palataan asiaan! Terkuin, Maria

Bellissima_korkkarit

Bellissima on ihanan erityinen kenkäkauppa, josta löytyy kauniit naisten kengät ainoastaan koossa 32-35 ja 42-46. Bellissiman pienten ja isojen kenkien valikoima koostuu tyylikkäistä laatukengistä. Pieniä ja isoja kokoja tarjoavat upeat kenkämerkkimme ovat Gabor, Remonte, Rieker, Semler, Jana, Toni Pons, Peter Kaiser, Högl, Hassia, Laura Vita ja Chantana. Kaupasta löytyvät niin korkokengät, juhlakengät, nilkkurit, ballerinat, tennarit, saappaat, kävelykengät kuin sandaalit ja muut kesäkengät.

Kaikki tuotteet ovat valmiina Bellissiman varastomyymälässä Helsingin Arabianrannassa, joten verkkokauppatilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä Postin tai Matkahuollon kautta. Kotisaarenkadun varastomyymälässä järjestetään myyntipäivät kuukausittain, muuten Bellissiman varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan.

Bellissima

Kotisaarenkatu 3
(H-rapun viereinen tila)
00560 Helsinki

0400 956 786

[email protected]

Bellissima on avoinna sopimuksen mukaan

Avoimet varastomyyntipäivät järjestetään kuukausittain

Ihanat kengät

Upeat kenkämerkit

Vieritä ylös