Tervetuloa palvelevaan Bellissimaan!

Moikka! Olen Bellissiman kauppias Maria Hannus-Hautala ja kengänkokoni on 42,5. Tiedän siis tunteen, kun sopivia kenkiä ei löydy vielä kierroksen seitsemännestäkään kenkäkaupasta. Siksi haluankin auttaa kaikkia löytämään itselleen sopivat ja kauniit kengät!

Tarinani on myös varsin yleinen. Koko aikuisikäni kengänkokoni oli 40 ja löysin helposti kenkiä. Ensimmäisen lapsen jälkeen jalkani kasvoi ja silloin kokoni oli noin 41,7 eli 41-koko ei mennyt ja 42 oli aina vähän liian reilu. Toisen lapsen jälkeen ollaankin sitten aika tarkkaan tuossa 42,5-koossa. Onneksi sitä löytyy! Kengästä, merkistä ja mallista toki riippuen joskus myös otan koon 43.

Rakastan kenkiä ja eteläpohojalaasessa (kotoosin Koskenkorvalta) yrittäjäsuvussa kasvaneena yrittäminen on elämäntapani. Joten kun toukokuussa 2019 sain mahdollisuuden aloittaa Bellissiman kauppiaana, palaset loksahtivat paikoilleen. Innostun helposti ja suhtaudun intohimoisesti asioihin, joista pidän, eli koittakaa kestää I love my job -hehkutuksia pitkin Bellissiman somekanavia!

Elän parhaillaan niitä kuuluisia ruuhkavuosia, joten toteutan työunelmaani yhdessä perheunelman kanssa. Ymmärtänette siis, että yhden naisen asiakaspalvelussa voi silloin tällöin esiintyä pientä viivettä. Pyrin tietenkin vastaamaan yhteydenottoihin niin pian kuin mahdollista. Pikkuassarit ovat myös välillä täällä kaupalla äidin apuna opettelemassa kuorman purkamista ja asiakaspalvelua alahyllyltä käsin.

Jos täältä asiakaspalvelu-osiosta ei löydy tarvitsemaasi tietoa, ota toki yhteyttä ja palataan asiaan! Terkuin, Maria

Bellissima_korkkarit
Vieritä ylös